FANDOM


Tervetuloa Tietosanakirjaan, ainoan oikean tiedon lähteeseen!

Oletko kyllästynyt plaraamaan tylsiä tietosanakirjoja, joista haluamasi tiedon hakeminen on kovin hidasta ja vaikeaa? Kyrpiikö Sinua Wikipedian epäluotettavuus? Jos vastasit kumpaankin kysymykseen "kyllä", olet saapunut juuri oikeaan paikkaan! "Tietosanakirja"-sivuston tarkoitus on tarjota Sinulle kristallinkirkasta Totuutta kaikesta taivaan ja maan väliltä. Miksi perustaa tietonsa Wikipediaan, jonka vapaa muokattavuus mahdollistaa kaikenlaisen pupun ja huuhaan sen artikkeleissa? Tässä Wikipediassa vain MINÄ, tämän wikin isäntä, pystyn muokkaamaan artikkeleita, joten voit olla varma, että täältä saat täysin tarkkaa ja korrektia faktaa!

Vasemmalta löydät laatikon, joka avaa Sinulle tien tiedon ihmeelliseen maailmaan! Naputtele vain asian nimi vasemmalla ylhäällä sijaitsevaan laatikkoon mistä haluat tietoa ja paina "Etsi"- tahi "Enter"-nappulaa näppäimistössäsi. Ja sukella tiedon ihmeelliseen maailmaan!

Jos kenties jotakin asiaa ilmenee, niin voit sanoa sen esimerkiksi Kahvihuoneessa.

Tämänhetkisiä artikkeleja

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.